Bitcoin overstiger $ 10 600

Bitcoin har startet uken og legger ut mindre gevinster. Ved pressetid handles den største kryptovalutaen etter markedsverdi til 10 682,88 dollar (+ 0,55%), ifølge CoinMarketCap. Figur over USD / BTC-handelsparet fra EXANTE Ethereum har på sin side vokst til $ 351,86 (+ 0,57%), mens XRP har økt med 6,11% og nå handler til $ 0,248. FxPros team av analytikere sier:

„Bitcoin har ikke bare klart å holde prisen, men har også lagt en liten vekst. I løpet av det siste døgnet har referansekryptoen økt med 1% og handler for tiden på rundt $ 10 700. Cryptosoft Det må være bemerket at handelsvolumet i valutaen har steget med 22% til $ 72B. Som en sammenligning, da Bitcoin traff ATH ($ 20.000) tilbake i desember 2017, var handelsvolumet fortsatt rundt $ 20B.

Imidlertid var nesten alt dette volumet relatert til kjøp, og det var ingen institusjoner i markedet, mens den nåværende situasjonen er ganske annerledes. Tilsynelatende har et av de mest potensielt negative scenariene etter CFTCs søksmål mot kryptobørs BitMEX ikke blitt noe. Selv om 45 000 BTC har blitt trukket fra siden nyhetene ble utgitt, har disse valutaene ganske enkelt blitt flyttet til andre børser.

De største bekymringene var knyttet til mulig frysing av investorenes eiendeler på børsen. Andre store børser, inkludert Ge mini og Binance, har hatt nytte av situasjonen. Det at Trump har testet positivt for koronavirus, har heller ikke ført til en massiv avvikling av stillinger. Investorer over hele verden vil følge nøye med på situasjonen, men markedene prøver å unngå panikkbaserte beslutninger.

„Ifølge CoinMarketCaps rangering er 9 valutaer på topp 10 i grønt. Når det gjelder markedsverdi for alle valutaer oppført i CoinMarketCap, den holder seg på $ 341,455,912,854.