Salausinfrastruktuuri „kaukana“ -asteikosta tarvitaan $ 1t Bitcoinin tai Ethereumin tukemiseen

Bitcoin, Ethereum ja altcoins ovat kasvaneet nopeasti tänä vuonna. BTC itsessään nousi melkein 100 prosenttia vain viikkoja sitten, kun taas tietyt altcoinit ovat kasvaneet kirjaimellisesti tuhansia prosentteja.

Tämä reitti on saanut monet avaruuden analyytikot ja rahastonhoitajat luottamaan siihen, että kryptovaluutat alkavat lähestyä biljoonaa dollaria markkina-arvoja.

Kuten CryptoSlate aiemmin ilmoitti, DTC Capitalin Spencer Noon kommentoi alan polkua:

„Vahva perusta taustalle #crypto – joka poikkeaa muista härkämarkkinoista aikaisemmin – on se, että ketjuissa on miljardeja kryptodollareita, jotka käyttävät #DeFi: tä. Ellei siinä ole merkkejä hidastumisesta, olemme etenemässä monen biljoonan dollarin kokonaismarkkinoita avaruuteen. “

Tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun Chris Burniske Placeholder Capitalista väitti, että johtava kryptovaluutta, Bitcoin Revolution ja Ethereum olivat molemmat valmiita nousemaan 1 biljoonan dollarin markkina-arvoon

Arjun Balajin (Paradigm) mukaan tämä ei kuitenkaan välttämättä ole asia.

Hän julkaisi äskettäin laajan henkilökohtaisen blogin, joka viittaa siihen, että salausmarkkinoiden infrastruktuuri ja sen taustarakenne eivät ole vielä paikassa, jossa se voisi helpottaa tällaista sisäänvirtausta. Blogia juhlivat monet muut avaruudessa, jotka olivat samaa mieltä hänen esittämistään tunteista.
Salaus ei ole valmis tukemaan Bitcoinia, Ethereumia tai altcoin-markkinakorkoja biljoonissa?

Blogissa nimeltä Crypto Market Structure 3.0, hän selitti, että salaus on väitetysti kaukana pisteestä, jossa se pystyy tukemaan monen biljoonan dollarin salausvaroja:

”Salausmarkkinarakenne on käynyt läpi kaksi merkittävää kehitystä ensimmäisen vuosikymmenen aikana. Nopeasta innovaatiosta huolimatta markkinat ovat kaukana maturiteetista tai tarvittavasta mittakaavasta, joka tarvitaan monen biljoonan dollarin markkinakapasiteetin tukemiseen. „

Ethereum on hyvä esimerkki tästä väitteestä. Kuten näimme Uniswapin UNI-tunnuksen lanseeraamisen yhteydessä, lohkoketju muuttui nopeasti käyttökelvottomaksi, kun kaasun hinta osui 1000 Gwei: hen, mikä tarkoittaa, että yksinkertaiset liiketoimet verkossa maksivat kymmeniä dollareita.

Muutos on kuitenkin tulossa.

Balaji selitti, että salausmarkkinat ovat keskellä „rakenteellisen evoluution“ alkuvaiheita, mikä tuo pääoman tehokkuuden ja järjestelmät silloittamaan CeFin ja DeFi: n. Tämä muutos ilmenee, jos seuraavat suuntaukset muodostuvat:

Crypto saa erilliset päävälittäjät, joiden avulla „asiakkaat voivat liikkua marginaaleilla eri paikoissa ja kylmävarastoissa“ „nopeuttaa kaupan elinkaarta siirtämällä siirtoja ketjun ulkopuolelta“.
Kehitetään repomarkkinat, joiden avulla salausalueella olevat laitokset voivat lainata käteistä lyhyellä aikavälillä.
DeFi muuttuu kitkattomaksi ja sillä on samanlainen tai parempi käyttökokemus kuin keskitetyillä rahoitusalustoilla.
Kaupan ulkopuolinen kauppa normalisoituu, kun käyttäjät ymmärtävät, että palkkiot ja hinnanerot voivat olla pienemmät hajautetuissa pörsseissä kuin keskitetyissä pörsseissä.
Laitokset ovat siirtymässä hajautettuun rahoitustilaan.